در این بخش نامهای را که برای شرکت فارسی وب و جناب آقای صبوریان مجری پروژهی ذکر(قرآن برای لینوکس) فرستادم را برایتان قرار می دهم:
به نام خدا
و با عرض سلام و خسته نباشید به شما
در این مدت حدود 6ماه که ویندوز ندارم و تماما کارهایم را با لینوکس انجام میدهم گاهی با سردرگمی و خستگیهایی مواجه شدم که همواره روبه کاهش بوده.
بی مقدمه:
برخی از شرکتهای نرم افزاری و یا سخت افزاری مانند فارسیوب(که نگارش2رومیزی شریف را منتشر نموده) و گسترش انفورماتیک(مجری طرح کلونایزر موسوم به کامپیوتر ملی که وابسته به شرکت کلون دیجیتال اسپانیایی-ایرلندی است) برای مقبولیت محصولاتشان بیشتر تمرکزشان روی افرادی است که تا به حال از مشابه محصولاتشان استفاده ننموده اند.
این مطلب شاید ناشی از آن است که محصولات خود را در آن حد نمیدانند که کاربران حرفه ای تر را جذب نمایند، این مطلب را بنده نمیپذیرم از آن جا که کاستیهایی را که گاه احساس میکنم قابل رفع می دانم و تازه مزایایی را هم می بینم.
همانطور که شاید بدانید با زوزه10.1 شروع کردم و فدوراکور5 را هم کمی بررسی کردم که در هر دو علی رغم وجود برنامههای کاربردی بیشتر مشکلاتی را مشاهده نمودم که در شریف2 با آنها مواجه نبودم. مثلا در شریف2 با آن که براساس فدوراکور4 است پخش چند صدای همزمان امکان پذیر است و این امکان در زوزه10.1 هم موجود نیست.
بازی ماشین(مانیا درایو 50مگابایتی) در شریف2 آسانتر اجرامیشود و این بازی در زوزه10.1 فریم به فریم اجرا میشود.
شریف 2 جلسه KDE ندارد اما با وجود Base آن که در سی دی های شریف موجود است بدون نیاز به خارج شدن از Gnome می توان از طریق خط فرمان یا پنجره اجرا در محیط Kde قرار گرفت (تنها با تایپ فرمان startkde).
در فدوراکور5 ADD/REMOVE Program کار نمی کند 6 را نمی دانم
و بسیاری موارد دیگر.
ادامه مطلب...